Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Pravna napomena

 

Informacije i slike koje su preko ovog sajta www.pvccreva.com objavljene su zaštićene zakonom o intelektualnoj svojini.

 

Prava intelektualne svojine sadržaja ovog sajta pripadaju SMM RODA COMPANY doo, dok transformacija ovog sadržaja tj. grafički dizajn i oznake, osim ako to nije lična i privatna, predstavlja kršenje prava intelektualne svojine SMM RODA COMPANY.

 

Isto tako svi brendovi i oznake bilo koje vrste na sajtu su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje informacija koje su sadržane na ovom sajtu, kao i bilo kakvu štetu nanetu prava intelektualne svojine nosioca vlasništva može dovesti do ostvarivanja odgovarajućih pravnih radnji.

 

Obrada ličnih podataka koji se vrši preko ovog sajta podleže odredbama Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i drugim važećim propisima.

Za tu svrhu primenjuju razmatranja navedene u odeljenju "Privatnost podataka" na ovom sajtu.

 

SMM RODA COMPANY se trudi na sve načine da se izbegnu greške i, ako je potrebno, iste da se isprave ili ažuriraju što je pre moguće.

 

Ako pronađete bilo kakve greške, molimo vas da nas obavestite na naš email: info@www.pvccreva.com

 

SMM RODA COMPANY doo može, u bilo koje vreme i bez prethodne najave, modifikovati i ažurirati informacije sadržane na ovom sajtu ili u štampanom promotivnom materijalu.

Uslovi i obaveze predviđene u ovoj pravnoj poruci mogu da variraju, pa vas pozivamo da pregledate ove uslove svaki put kada posetite naš sajt.

 

Pristup veb sajtu SMM RODA COMPANY, kao i korišćenje informacija sadržanih u njemu, su isključiva odgovornost korisnika. SMM RODA COMPANY neće biti odgovorna za bilo kakve posledice ili štetu koja može nastati iz upotrebe ovog sajta ili njegovog sadržaja, uključujući ošteećnja računara i uvođenje virusa, sa izuzetkom radnji koje proističu iz primene odredaba pravne usluge u skladu sa ovlašćenjima.

 

SMM RODA COMPANY ne preuzima nikakvu odgovornost za povezivanje i sadržaj linkova trećih lica koji mogu biti navedeni u ovom veb sajtu.